Здоровий обід із вареної курки в мисці
Використовуйте вершкове кокосове молоко для приготування цих соковитих курячих вирізок

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін
Здоровий обід із вареної курки в мисці. Використовуйте вершкове кокосове молоко для приготування цих соковитих курячих вирізок, щоб надати їм додаткового смаку.
Інгредієнти:
- 160 мл (2/3 склянки) кокосового молока
- 60 мл (1/4 склянки) свіжого соку лайма
- 550 г курячого філе, очищеного
- 1 пучок броколі, очищеної і розрізаної навпіл
- 100 г стручкового гороху, очищеного і розрізаного вздовж навпіл
- 100 г зеленої квасолі, очищеної
- 450 г бурого рису для мікрохвильовки, розігрітого
- 55 г (1 склянка) проростків квасолі, очищених
- 50 г молодого шпинату
- 1/3 склянки заправки (Birch & Waite Green Goddess) для подачі
- 1/4 склянки молодого листя або невеликих листків м’яти для подачі
- 1 ст. л. рублених фісташок для подачі
- Дольки лайма для подачі
Приготування: Крок 1
Змішайте кокосове молоко, сік лайма та 250 мл (1 склянка) води у середній каструлі. Додайте курку і поставте на середній вогонь. Обережно варіть 5–6 хвилин, або поки курка не приготується. Перекладіть на обробну дошку і залиште трохи охолонути. Наріжте курку.
Крок 2
Бланшуйте броколі, горох та квасолю у великій каструлі з киплячою водою протягом 2 хвилин або до м'якості та хрусткості. Злийте воду й освіжіть овочі під холодною проточною водою. Знову злийте воду.
Крок 3
Розкладіть курку, рис, броколі, горох, квасолю, проростки та шпинат по мисках. Полийте заправкою та посипте м’ятою й фісташками. Подавайте з дольками лайма за бажанням.
Популярний рецепт здорового харчування: 15-хвилинний курячий суп з кукурудзяною локшиною.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!