Секрет ідеального пісочного печива: додайте лише один інгредієнт
Цитрусова нотка змінить ваше печиво

Печиво, що тане в роті: відкрийте для себе апельсинову магію/Фото: кадр з відео
Шукаєте спосіб урізноманітнити класичне пісочне печиво? Додайте нотку сонячного настрою з цим рецептом! Апельсинова цедра перетворить звичайне печиво на вишуканий десерт з приємним цитрусовим ароматом та смаком.
Приготування цього тіста — простіше простого, адже всі інгредієнти змішуються до однорідності. Готуйтеся до справжнього вибуху смаку!
Рецепт апельсинового пісочного печива: інгредієнти
- 1 яйце
- 100 г цукру
- 100 г олії рослинної
- 300-320 г борошна
- 6 г розпушувача
- 11 г цедри апельсина
- 30 мл апельсинового соку
- Ванілін
- Щіпка солі
- Цукрова пудра для обсипання
Спосіб приготування апельсинового пісочного печива:
- Яйце перемішати з цукром і сіллю. Додати рослинну олію, перемішати. Додати ванілін, цедру апельсина й апельсиновий сік. Перемішати.
- Просіяти в тісто частинами борошно з розпушувачем. Перемішуючи. Готове тісто має бути м'яким, але не липнути до рук. Готове тісто покласти в пакет і відправити в холодильник на 30 хвилин.
- Від тіста відривати шматочок і скачати в кульку. Готові кульки обваляти в цукровій пудрі. Викласти на силіконовий килимок або на пергамент (викладати на відстані одна від одної). Випікати при 180 гр 20 хв.
Цей полуничний рулет з тірамісу – гарна, смачна та весела варіація на тему тірамісу. Спіралеподібні шари крему з маскарпоне та полуниці розкриваються при нарізанні. Використовуйте найстигліші та найсоковитіші ягоди для найкращого смаку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!