ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Секрет ідеального пісочного печива: додайте лише один інгредієнт

Різне 17:46 - 26 травня 2025

Цитрусова нотка змінить ваше печиво

Секрет ідеального пісочного печива: додайте лише один інгредієнт

Печиво, що тане в роті: відкрийте для себе апельсинову магію/Фото: кадр з відео

Шукаєте спосіб урізноманітнити класичне пісочне печиво? Додайте нотку сонячного настрою з цим рецептом! Апельсинова цедра перетворить звичайне печиво на вишуканий десерт з приємним цитрусовим ароматом та смаком.

Приготування цього тіста — простіше простого, адже всі інгредієнти змішуються до однорідності. Готуйтеся до справжнього вибуху смаку!

Рецепт апельсинового пісочного печива: інгредієнти

  • 1 яйце
  • 100 г цукру
  • 100 г олії рослинної
  • 300-320 г борошна
  • 6 г розпушувача
  • 11 г цедри апельсина
  • 30 мл апельсинового соку
  • Ванілін
  • Щіпка солі
  • Цукрова пудра для обсипання

Спосіб приготування апельсинового пісочного печива:

  1. Яйце перемішати з цукром і сіллю. Додати рослинну олію, перемішати. Додати ванілін, цедру апельсина й апельсиновий сік. Перемішати.
  2. Просіяти в тісто частинами борошно з розпушувачем. Перемішуючи. Готове тісто має бути м'яким, але не липнути до рук. Готове тісто покласти в пакет і відправити в холодильник на 30 хвилин.
  3. Від тіста відривати шматочок і скачати в кульку. Готові кульки обваляти в цукровій пудрі. Викласти на силіконовий килимок або на пергамент (викладати на відстані одна від одної). Випікати при 180 гр 20 хв.

Цей полуничний рулет з тірамісу – гарна, смачна та весела варіація на тему тірамісу. Спіралеподібні шари крему з маскарпоне та полуниці розкриваються при нарізанні. Використовуйте найстигліші та найсоковитіші ягоди для найкращого смаку.

Джерело: Love and lemons

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин