ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Гарбуз і кокос зустрілися у каструлі — народився смак затишку, який неможливо забути

Різне 18:20 - 27 травня 2025

Ця страва ідеальна для душевних вечорів

Гарбуз і кокос зустрілися у каструлі — народився смак затишку, який неможливо забути

Гарбуз і кокос зустрілися у каструлі — народився смак затишку, який неможливо забути/Фото: przepisy.pl

Цей суп смакує з хрумкими часниковими грінками або з підсмаженим беконом. Можна додати улюблений сир, насіння або арахіс.

Суп з гарбузом та кокосом не тільки смачний, а й гарний на вигляд. Якщо Вам хочеться зробити фото та поділитися із близькими гастрономічним настроєм, у вас вийде.

Що треба:

  • гарбузова м'якоть - 60 декаграмів
  • Курячий бульйон у кубиках
  • кокосовий напій - 2 склянки
  • цибуля шалот - 4 штуки
  • рибний соус - 2 столові ложки
  • жменя листя коріандру
  • мелений чорний перець - 1 щіпка
  • кінза

Приготування:

Обсмажте цибулю на олії. Очистіть її, розріжте вздовж навпіл і відкладіть на потім. Наріжте м’якоть гарбуза кубиками. Приготуйте 0,5 літра бульйону з води та бульйону з кубиків.

Налийте напій і бульйон у велику каструлю. Додайте гарбуз, кінзу та цибулю. Доведіть до кипіння, додайте сіль (за потреби), потім варіть на повільному вогні, поки гарбуз не стане м’яким (близько 10 хвилин).

Змішайте все з рибним соусом і готуйте ще 2-3 хвилини. Перед подачею посипте суп перцем та зеленою цибулею.

Гарбуз — джерело вітамінів A, C, E, а також калію та бета-каротину, який підтримує зір, імунітет та шкіру. Кокосове молоко містить корисні жири, які сприяють засвоєнню вітамінів, і має протизапальні властивості. Нехай ця страва піде вам на користь!

Раніше ми писали, як приготувати мус з копченої скумбрії для вибагливих гурманів.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин