Яловичина теріякі з рисом в одній каструлі: готується всього за 20 хвилин
Покроковий рецепт приготування яловичини теріякі з рисом в одній каструлі

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Ця проста вечеря з яловичого фаршу готується всього за 20 хвилин і потребує лише кількох інгредієнтів, тому не вдарить по вашому бюджету!
Інгредієнти
- 4 зелені цибулини-шалот
- 1 ст. л. рослинної олії
- 500 г яловичого фаршу
- 125 мл (1/2 склянки) маринаду теріякі
- 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
- 500 г замороженої овочевої суміші для смаження
- 450 г пакування довгозернистого рису
Приготування
Крок 1
Дрібно наріжте 2 цибулини-шалот, а решту наріжте довгими тонкими смужками. Помістіть довгі тонкі смужки у миску з крижаною водою, щоб вони згорнулися, поки не знадобляться.
Крок 2
Розігрійте олію у великій глибокій сковороді або вокові на сильному вогні. Додайте яловичий фарш. Готуйте, розбиваючи грудки дерев'яною ложкою, протягом 5 хвилин. Змішайте маринад теріякі та кукурудзяний крохмаль у невеликій мисці до однорідності. Додайте до яловичини і перемішайте. Додайте овочі. Накрийте кришкою і готуйте, періодично помішуючи, 5 хвилин або поки овочі не прогріються.
Крок 3
Розігрійте рис відповідно до інструкції на упаковці. Додайте нарізану цибулю-шалот і перемішайте. Злийте воду з шалоту. Розкладіть рисову суміш по порційних мисках і викладіть зверху яловичину теріякі. Додайте спіральки шалоту для подачі.
10-хвилинна запіканка з курки з рисом і цибулею по-французьки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!