ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яловичина теріякі з рисом в одній каструлі: готується всього за 20 хвилин

Різне 13:52 - 02 травня 2025

Покроковий рецепт приготування яловичини теріякі з рисом в одній каструлі

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Ця проста вечеря з яловичого фаршу готується всього за 20 хвилин і потребує лише кількох інгредієнтів, тому не вдарить по вашому бюджету!

Інгредієнти

  • 4 зелені цибулини-шалот
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 500 г яловичого фаршу
  • 125 мл (1/2 склянки) маринаду теріякі
  • 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 500 г замороженої овочевої суміші для смаження
  • 450 г пакування довгозернистого рису

Приготування

Крок 1

Дрібно наріжте 2 цибулини-шалот, а решту наріжте довгими тонкими смужками. Помістіть довгі тонкі смужки у миску з крижаною водою, щоб вони згорнулися, поки не знадобляться.

Крок 2

Розігрійте олію у великій глибокій сковороді або вокові на сильному вогні. Додайте яловичий фарш. Готуйте, розбиваючи грудки дерев'яною ложкою, протягом 5 хвилин. Змішайте маринад теріякі та кукурудзяний крохмаль у невеликій мисці до однорідності. Додайте до яловичини і перемішайте. Додайте овочі. Накрийте кришкою і готуйте, періодично помішуючи, 5 хвилин або поки овочі не прогріються.

Крок 3

Розігрійте рис відповідно до інструкції на упаковці. Додайте нарізану цибулю-шалот і перемішайте. Злийте воду з шалоту. Розкладіть рисову суміш по порційних мисках і викладіть зверху яловичину теріякі. Додайте спіральки шалоту для подачі.

10-хвилинна запіканка з курки з рисом і цибулею по-французьки.

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин