ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Королева м’ясного бенкету: рулька в пиві з ароматом, що підкорює серце на відстані

Різне 17:44 - 03 червня 2025

Ви створите смак, який вартий чекання!

Королева м’ясного бенкету: рулька в пиві з ароматом, що підкорює серце на відстані

Королева м’ясного бенкету: рулька в пиві з ароматом, що підкорює серце на відстані/Фото: przepisy.pl

Свиняча рулька, запечена в пиві, виглядає дуже апетитно. Вона приковує погляди, руки з виделками і носи. Пройти повз просто неможливо!

Що треба:

  • свиняча рулька - 4 штуки
  • Курячий бульйон в кубиках - 2 штуки
  • зубчик часнику - 4 штуки
  • біла цибуля - 3 штуки
  • морква - 2 штуки
  • корінь селери - 1 штука
  • темне пиво - 0,3 літра
  • світле пиво - 0,5 літра
  • мед - 150 мілілітрів
  • зерниста гірчиця - 100 грамів
  • лавровий лист - 3 штуки
  • чорний перець горошком - 6 штук
  • запашний перець - 5 штук
  • жир для смаження

Приготування:

Помийте та очистіть рульку. Наріжте овочі на дрібніші шматочки. Обсмажте все разом на добре розігрітому жирі, поки овочі та м’ясо не придбають золотистий колір. Перекладіть у каструлю.

Залийте овочі та м’ясо пивом. Потім наповніть каструлю водою так, щоб рідина покривала м’ясо на 1/3. Додайте спеції, гірчицю та кубики курячого бульйону.

Випікайте під кришкою в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 2 години. Потім зніміть кришку, збризніть гомілки медом і запікайте ще 15 хвилин, поки м’ясо не стане хрустким і не підрум’яниться.

Їсти рульку добре з картоплею по-селянськи в шкірці з розмарином і часником. Гарним додатком буде квашена капуста з журавлиною.

Раніше ми писали про те, як приготувати домашній гуляш із картоплею, як у бабусі.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин