Королева м’ясного бенкету: рулька в пиві з ароматом, що підкорює серце на відстані
Ви створите смак, який вартий чекання!

Королева м’ясного бенкету: рулька в пиві з ароматом, що підкорює серце на відстані/Фото: przepisy.pl
Свиняча рулька, запечена в пиві, виглядає дуже апетитно. Вона приковує погляди, руки з виделками і носи. Пройти повз просто неможливо!
Що треба:
- свиняча рулька - 4 штуки
- Курячий бульйон в кубиках - 2 штуки
- зубчик часнику - 4 штуки
- біла цибуля - 3 штуки
- морква - 2 штуки
- корінь селери - 1 штука
- темне пиво - 0,3 літра
- світле пиво - 0,5 літра
- мед - 150 мілілітрів
- зерниста гірчиця - 100 грамів
- лавровий лист - 3 штуки
- чорний перець горошком - 6 штук
- запашний перець - 5 штук
- жир для смаження
Приготування:
Помийте та очистіть рульку. Наріжте овочі на дрібніші шматочки. Обсмажте все разом на добре розігрітому жирі, поки овочі та м’ясо не придбають золотистий колір. Перекладіть у каструлю.
Залийте овочі та м’ясо пивом. Потім наповніть каструлю водою так, щоб рідина покривала м’ясо на 1/3. Додайте спеції, гірчицю та кубики курячого бульйону.
Випікайте під кришкою в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 2 години. Потім зніміть кришку, збризніть гомілки медом і запікайте ще 15 хвилин, поки м’ясо не стане хрустким і не підрум’яниться.
Їсти рульку добре з картоплею по-селянськи в шкірці з розмарином і часником. Гарним додатком буде квашена капуста з журавлиною.
Раніше ми писали про те, як приготувати домашній гуляш із картоплею, як у бабусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!