Король серед гарячих канапок: рецепт часникового хлібчика-лазаньї
Ви готуватимете цей смаколик кілька разів на тиждень

Король серед гарячих канапок: рецепт часникового хлібчика-лазаньї/Фото: I Am Homesteader
Сьогодні спробуємо приготувати просто королівську гарячу канапку – часниковий хлібчик-лазанья змусить вас просто забути про інші сендвічі. Здобний часниковий хліб покритий сумішшю яловичого фаршу, моцарелою та сиром чеддер й це все підсмажено до хрускоту.
Цей рецепт чудовий, але є способи покращити його відповідно до вашого смаку. Спробуйте деякі з цих варіантів:
- Пепероні або нарізана італійська ковбаса
- Нарізані маслини
- Зелений або червоний болгарський перець
- Шматочки сиру Рікотта
- В'ялені помідори
Інгредієнти
- 1 буханець італійського хліба (фокачча)
- 115 грамів вершкового масла, розм’якшеного
- 50 грамів тертого сиру пармезан
- 1 чайна ложка часникової солі
- ½ чайної ложки італійської приправи
- 220 грамів яловичого фаршу
- 50 грамів соусу маринара, розділити
- 115 грамів сиру моцарела, подрібненого
- 115 грамів сиру чеддер, подрібненого
- Подрібнена петрушка для гарніру
Спосіб приготування
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Вистеліть деко пергаментним папером. Відкладіть.
- Буханець хліба розрізати вздовж на дві половинки. Покладіть обидві половинки хліба на вистелене деко розрізом догори.
- У невеликій мисці змішайте вершкове масло, пармезан, часникову сіль та італійську приправу. Змастіть масляною сумішшю надрізані боки хліба. Відставте, поки будете готувати суміш для лазаньї.
- У великій сковороді на середньому вогні готуйте яловичий фарш, подрібнюючи його лопаткою, до підрум’янювання та повної готовності, приблизно 5-7 хвилин. Злийте надлишки жиру.
- Зменште вогонь до мінімуму. Додайте половину соусу маринара. Тушкуйте 2-3 хвилини або поки суміш не нагріється. Зніміть з вогню і відставте.
- Покрийте кожну половину хлібини фаршем, моцарелою та чеддером. Випікайте 12-14 хвилин або поки хліб не підсмажиться і сир не розплавиться.
- Прикрасьте петрушкою. Наріжте та подавайте із залишками соусу маринара для занурення.
Також приготуйте Суп з сочевиці та коричневого рису з локшиною та овочами.
Джерело:
I Am Homesteader
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні