ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Король серед гарячих канапок: рецепт часникового хлібчика-лазаньї

Різне 20:28 - 02 травня 2025

Ви готуватимете цей смаколик кілька разів на тиждень

Король серед гарячих канапок: рецепт часникового хлібчика-лазаньї

Король серед гарячих канапок: рецепт часникового хлібчика-лазаньї/Фото: I Am Homesteader

Сьогодні спробуємо приготувати просто королівську гарячу канапку – часниковий хлібчик-лазанья змусить вас просто забути про інші сендвічі. Здобний часниковий хліб покритий сумішшю яловичого фаршу, моцарелою та сиром чеддер й це все підсмажено до хрускоту.

Цей рецепт чудовий, але є способи покращити його відповідно до вашого смаку. Спробуйте деякі з цих варіантів:

  • Пепероні або нарізана італійська ковбаса
  • Нарізані маслини
  • Зелений або червоний болгарський перець
  • Шматочки сиру Рікотта
  • В'ялені помідори

Інгредієнти

  • 1 буханець італійського хліба (фокачча)
  • 115 грамів вершкового масла, розм’якшеного
  • 50 грамів тертого сиру пармезан
  • 1 чайна ложка часникової солі
  • ½ чайної ложки італійської приправи
  • 220 грамів яловичого фаршу
  • 50 грамів соусу маринара, розділити
  • 115 грамів сиру моцарела, подрібненого
  • 115 грамів сиру чеддер, подрібненого
  • Подрібнена петрушка для гарніру

Спосіб приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Вистеліть деко пергаментним папером. Відкладіть.
  2. Буханець хліба розрізати вздовж на дві половинки. Покладіть обидві половинки хліба на вистелене деко розрізом догори.
  3. У невеликій мисці змішайте вершкове масло, пармезан, часникову сіль та італійську приправу. Змастіть масляною сумішшю надрізані боки хліба. Відставте, поки будете готувати суміш для лазаньї.
  4. У великій сковороді на середньому вогні готуйте яловичий фарш, подрібнюючи його лопаткою, до підрум’янювання та повної готовності, приблизно 5-7 хвилин. Злийте надлишки жиру.
  5. Зменште вогонь до мінімуму. Додайте половину соусу маринара. Тушкуйте 2-3 хвилини або поки суміш не нагріється. Зніміть з вогню і відставте.
  6. Покрийте кожну половину хлібини фаршем, моцарелою та чеддером. Випікайте 12-14 хвилин або поки хліб не підсмажиться і сир не розплавиться.
  7. Прикрасьте петрушкою. Наріжте та подавайте із залишками соусу маринара для занурення.

Також приготуйте Суп з сочевиці та коричневого рису з локшиною та овочами.

Джерело: I Am Homesteader

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин