ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Мексиканська курка з рисом: гідний вибір

Різне 18:40 - 27 травня 2025

Збережіть залишки для смачного та ситного обіду наступного дня

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін

Мексиканська курка з рисом. Спробуйте цю низьковуглеводну мексиканську курячу миску. Збережіть залишки для смачного та ситного обіду наступного дня.

Інгредієнти:

  • 1/3 склянки (80 мл) оливкової олії
  • 2 ч. ложки копченої паприки
  • 4 філе курячих стегон
  • 450 г коричневого рису для приготування в мікрохвильовці
  • 1/3 склянки (85 г) мексиканської томатної сальси
  • 400 г консервованої червоної квасолі, промити, злити воду
  • 400 г консервованої кукурудзи, промити й висушити
  • 1 авокадо, очищений, без кісточки, нарізаний крупно
  • 2 листки салату айсберг, подрібнені
  • 1 помідор, крупно нарізаний
  • 1/4 склянки (60 мл) соку лайма
  • Сметана для подачі
  • Листя коріандру для подачі

Готуємо: Крок 1

Змішайте 40 мл олії та 1 ст. л. паприки у великій мисці. Додайте курку та перемішайте, щоб покрити її маринадом. Розігрійте змащений олією гриль або барбекю на сильному вогні. Готуйте курку по 5 хвилин з кожного боку, або поки вона не підрум'яниться та не буде готовою. Перекладіть на тарілку, накрийте фольгою. Залиште на 5 хвилин відпочити. Наріжте товстими скибками.

Крок 2

Тим часом розігрійте рис відповідно до інструкції на упаковці. Перекладіть у велику жаростійку миску. Додайте сальсу та квасолю й перемішайте.

Крок 3

Розподіліть суміш рису, курки, кукурудзи, авокадо, салату та помідора по сервірувальних мисках. Змішайте сік лайма з рештою 40 мл олії та 1 ст. л. паприки в невеликій мисці. Полийте цією сумішшю курку у мисках. Додайте зверху ложку сметани та посипте листям коріандру.

Курка з медово-гірчичним соусом у мультиварці.

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин