Мексиканська курка з рисом: гідний вибір
Збережіть залишки для смачного та ситного обіду наступного дня

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін
Мексиканська курка з рисом. Спробуйте цю низьковуглеводну мексиканську курячу миску. Збережіть залишки для смачного та ситного обіду наступного дня.
Інгредієнти:
- 1/3 склянки (80 мл) оливкової олії
- 2 ч. ложки копченої паприки
- 4 філе курячих стегон
- 450 г коричневого рису для приготування в мікрохвильовці
- 1/3 склянки (85 г) мексиканської томатної сальси
- 400 г консервованої червоної квасолі, промити, злити воду
- 400 г консервованої кукурудзи, промити й висушити
- 1 авокадо, очищений, без кісточки, нарізаний крупно
- 2 листки салату айсберг, подрібнені
- 1 помідор, крупно нарізаний
- 1/4 склянки (60 мл) соку лайма
- Сметана для подачі
- Листя коріандру для подачі
Готуємо: Крок 1
Змішайте 40 мл олії та 1 ст. л. паприки у великій мисці. Додайте курку та перемішайте, щоб покрити її маринадом. Розігрійте змащений олією гриль або барбекю на сильному вогні. Готуйте курку по 5 хвилин з кожного боку, або поки вона не підрум'яниться та не буде готовою. Перекладіть на тарілку, накрийте фольгою. Залиште на 5 хвилин відпочити. Наріжте товстими скибками.
Крок 2
Тим часом розігрійте рис відповідно до інструкції на упаковці. Перекладіть у велику жаростійку миску. Додайте сальсу та квасолю й перемішайте.
Крок 3
Розподіліть суміш рису, курки, кукурудзи, авокадо, салату та помідора по сервірувальних мисках. Змішайте сік лайма з рештою 40 мл олії та 1 ст. л. паприки в невеликій мисці. Полийте цією сумішшю курку у мисках. Додайте зверху ложку сметани та посипте листям коріандру.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!