Дієтологи розповіли, у яких випадках картопля шкідлива для здоров'я
Споживати цей коренеплід треба з великою обережністю

Дієтологи попереджають про шкоду картоплі/Фото: Getty images
Дієтологи повідомляють, що картопля може бути досить шкідливою, якщо споживати цей коренеплід.
Деталі
Експерти не радять вживати гарячу картоплю, запечену в духовці, відварену або смажену. Це призводить до того, що організм вбирає цукру, що може спричинити зайву повноту.
Також фахівці зазначають, що не потрібно їсти овоч разом із шкіркою та на ніч дивлячись. Дієтолог зазначає, що активність підшлункової залози спостерігається вдень, а після 18:00 вона заспокоюється. Споживати картоплю треба зробити 2-3 рази протягом тижня.
Багато "експертів" здорового способу життя розповідають про необхідність детокс-дієт, які нібито очищують організм від шкідливих шлаків. Лікарі розповіли, чи справді користі такі дієти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!