Любов через покоління: рецепт десерту для всієї родини
Він стане вашою класикою

Рецепт пирога з яблуками та ревенем / Фото: Pixabay
Цей класичний десерт, створений дієтологом з Квінсленду доктором Кортні Томпсон, неодмінно сподобається всім членам вашої родини. Він випромінює згуртованість та затишок. Спробуйте цей яблучно-ревеневий крамбл!
Вам знадобиться:
- 4 великих яблука сорту Гренні Сміт, очищені від шкірки, серцевини та нарізані шматочками по 2 см
- 5 стебел ревеню, обрізаних і нарізаних шматочками по 2 см
- 1 ст.л. борошна
- 1/3 склянки цукру
- сік і цедра 1 лимона
- 1 склянка вівсяних пластівців
- 1 склянка борошна грубого помелу
- 1/2 склянки цукру
- 100 г розтопленого вершкового масла
Спосіб приготування
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть яблуко і ревінь у змащену форму середнього розміру. Посипте борошном, цукром і лимонною цедрою, перемішайте. Полийте лимонним соком і знову перемішайте.
- Для начинки змішайте у великій мисці овес, борошно й іншу частину цукру. Полийте розтопленим вершковим маслом і перемішайте.
- Додайте суміш до яблук та ревеню, покриваючи якомога більшу частину фруктів.
- Випікайте 40-45 хвилин або поки крихта не стане золотисто-коричневою.
- Подавайте з йогуртом, вершками або морозивом.
Нещодавно ми ділилися рецептом картопляної запіканки.
Джерело:
Lifestyle News
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні