Пюре, яке нікого не залишить байдужим: рецепт від Ектора Хіменес-Браво
Смачне картопляне пюре від майстер-шефу

Фото: Hector Jimenez-Bravo
Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво часто в соціальних мережах ділиться смачними рецептами. На цей раз він вирішив порадувати своїх підписників картопляним пюре. За словами шеф-кухаря, це блюдо нікого не залишити байдужим.
Інгредієнти:
- півкілограма картоплі (шкірку не викидати);
- 50 грам молока і стільки ж вершків;
- 100 грам вершкового масла.
Спершу потрібно почистити картоплю і покласти в каструлю з водою. Відварити до готовності.
Потім необхідно перетерти картоплю через сито в пюре. На картопляних шкірках настояти і прогріти молоко з вершками, додати до картоплі, перемішати.
Після цього в гаряче пюре активно додавати по шматочку холодного вершкового масла до тих пір поки воно не почне відходити від стінок сотейника.
Далі картопляну шкірку просушити і зробити чіпси в мікрохвильовці. І під кінець прикрасити страву чіпсами.
Смачного!
Раніше поділилися рецептом желе з полуниці з шампанським: рецепт десерту, який сподобається кожному.
Також розповідали, як приготувати котлети без м'яса.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!