Старовинна українська страва угорського походження: готуємо ґомбовці
Спробуйте приготувати неймовірно смачний десерт

Старовинна українська страва угорського походження/Фото: скрін
Ґомбовці — це український десерт із тіста з начинкою, який готується на парі. Поширений в карпатському регіоні України. Пропонуємо і вам приготувати цю страву вдома.
Інгредієнти
- сир 450 г
- яйце 1 шт.
- цукор 2 ст.л.
- ванільний цукор 1 ч.л.
- манна крупа 2 ст.л.
- борошно 2-4 ст.л.
Спосіб приготування
Рецепт ідеальної глазурі на пасочки: не липне до рук та не кришиться
Джерело:
lovi.retsept/tiktok
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні