Літнє меню: рагу з кабачками в мультиварці
Легка страва, яка підійде як для обіду, так і для вечері

Фото: pexels.com
Із вказаних інгредієнтів у вас вийде 6-8 порцій. Рагу має надзвичайний аромат. Його хочеться ще і ще.
Що треба:
- 1 шт. Кабачок
- 1 шт. Морква
- 1 шт. Цибуля
- 1 шт. Болгарський перець
- 3 шт. Помідори
- 3 шт. Картопля
- 3 зубчика Часник
- 200 г Томатна паста
- 500 г Свинина
- 500 мл Вода
- 60 г Зелень
- Сіль, улюблені спеції
Приготування:
В чашу мультиварки закладіть нарізану на невеликі шматки свинину та обсмажте її декілька хвилин. Додайте нарізану дрібно моркву та цибулю, обсмажте ще декілька хвилин. Засипте нарізані кубиками картоплю, кабачок, помідор, болгарський перець, подрібнений часник та зелень.
Посоліть рагу, додайте улюблені спеції, томатну пасту та воду, перемішайте, накрийте кришку мультиварки та увімкніть режим тушкування на 2 години.
Раніше ми писали про те, як приготувати голубці з крабом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!