Фаршировані перці: класичний рецепт страви
Для приготування страви вам потрібно виділити 3 години

Фото: Pixabay/Автор - Matthias Lipinski
Страва дитинства - фаршировані перці, їх точно готували ваші мами та бабусі. Згодом з'явилися різні інтерпретації їх приготування. Однак смак фаршированих перців за класичним рецептом неможливо забути.
Інгредієнти:
- Болгарський перець - 8 шт .;
- Рис - 150 г;
- Свинячий фарш - 300 г;
- Яловичий фарш - 300 г;
- Сметана - 400 г (1 упаковка);
- Ріпчаста цибуля - 2 шт.;
- Томатна паста - 3 - 4 ст. л .;
- Морква - 2 шт.;
- Соняшникова олія - 2 ст.л.
Приготування:
Крок 1. Помийте та очистіть всі овочі.
Крок 2. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками. На розігрітій сковороді з маслом обсмажте нарізані овочі.
Крок 3. У підсоленій воді відваріть рис до напівготовності. Потім злийте зайву воду та змішайте з обсмаженими овочами.
Крок 4. Обережно, щоб не пошкодити шкірку приберіть серединку з перцю.
Крок 5. У невеликій ємності змішайте яловичий і свинячий фарш, після поперчіть і посоліть.
Крок 6. У великій ємності змішайте усі інгредієнти.
Крок 7. Перець начиніть отриманою сумішшю та викладіть в каструлю або деко.
Крок 8. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Крок 9. Для соусу вам необхідно змішати томатну пасту зі сметаною. Потім соус додайте в каструлю з перцем.
Крок 10. Перці випікати в духовці 2 години.
Фаршировані перці готові! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом корисної лазаньї з кабачків.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!