ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фаршировані перці: класичний рецепт страви

Рецепти 09:06 - 17 серпня 2021

Для приготування страви вам потрібно виділити 3 години

Фарширований перць

Фото: Pixabay/Автор - Matthias Lipinski

Страва дитинства - фаршировані перці, їх точно готували ваші мами та бабусі. Згодом з'явилися різні інтерпретації їх приготування. Однак смак фаршированих перців за класичним рецептом неможливо забути.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець - 8 шт .;
  • Рис - 150 г;
  • Свинячий фарш - 300 г;
  • Яловичий фарш - 300 г;
  • Сметана - 400 г (1 упаковка);
  • Ріпчаста цибуля - 2 шт.;
  • Томатна паста - 3 - 4 ст. л .;
  • Морква - 2 шт.;
  • Соняшникова олія - ​​2 ст.л.

Приготування:

Крок 1. Помийте та очистіть всі овочі.

Крок 2. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками. На розігрітій сковороді з маслом обсмажте нарізані овочі.

Крок 3. У підсоленій воді відваріть рис до напівготовності. Потім злийте зайву воду та змішайте з обсмаженими овочами.

Крок 4. Обережно, щоб не пошкодити шкірку приберіть серединку з перцю.

Крок 5. У невеликій ємності змішайте яловичий і свинячий фарш, після поперчіть і посоліть.

Крок 6. У великій ємності змішайте усі інгредієнти.

Крок 7. Перець начиніть отриманою сумішшю та викладіть в каструлю або деко.

Крок 8. Розігрійте духовку до 200 градусів.

Крок 9. Для соусу вам необхідно змішати томатну пасту зі сметаною. Потім соус додайте в каструлю з перцем.

Крок 10. Перці випікати в духовці 2 години.

Фаршировані перці готові! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом корисної лазаньї з кабачків.

Джерело: Meta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин