Пательня з овочами: покроковий рецепт
Порадуйте цією стравою своїх близьких

Фото: Instagram/Автор: goodfood.gram
Гарячу пательню з овочами можна часто зустріти в меню ресторанів і кафе. Але це блюдо з легкістю можна втілити в життя на домашні кухні. Редакція Meta.ua підготувала для вас покроковий рецепт пательні з овочами.
Інгредієнти:
- Баклажан - 2 шт;
- Лук - 2 шт
- Болгарський перець - 1 шт;
- Помідори (бажано невеликі) - 5 шт;
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 20 г.
Приготування:
Крок 1. Нарізати цибулю та перець кільцями. Потім овочі протягом 5 хвилин потрібно обсмажити на сильному вогні до рум'яності.
Крок 2️. Додаємо баклажан нарізаний півкільцями. Перемішуємо і обсмажуємо все разом хвилин 10.
Крок 3️. У сковороду додати нарізані помідори й тушкуємо ще 5-10 хв.
Крок 4. За пару хвилин до закінчення додаємо нарізаний часник і зелень.
Пательня з овочами готова! Смачного!
Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом дерунів з м'ясом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!