Смачніше ніж у ресторані: готуємо ніжний грибний крем-суп за пів години
Якщо ви думаєте, що приготувати крем-суп можна тільки в закладі, то ви помиляєтесь, адже це елементарно просто

Грибний крем-суп/Фото: pexels
Крем-суп з грибами — це смачна та поживна страва, яка відмінно підійде як на обід, так і на вечерю в холодну пору року. Він має ніжний смак та аромат грибів, поєднаний з ніжністю кремової основи. Цей суп дуже простий у приготуванні і відмінно пасує до різних страв.
Інгредієнти:
- 20 г вершкового масла
- 1 цибуля
- 1 морква
- 300 г печериць
- сіль, перець, сухий часник
- гаряча вода
- 1 ст.л борошна
- 100 мл 15-20% вершків
- петрушка
Приготування: Цибулю та моркву дрібно нарізаємо. У каструлю відправляємо шматочок вершкового масла, розтоплюємо та обсмажуємо спочатку цибульку, а потім додаємо моркву. Далі додаємо нарізані печериці, солимо, перчимо та обов’язково додаємо сухий часник. Цю страву обов’язково готуємо в каструлі з товстим дном. Заливаємо гарячою водою, вона має покрити овочі як на відео, перемішуємо та додаємо 1 ст.л борошна. Загущуємо суп декілька хвилин на не високому вогні та додаємо гарячі вершки. Доводимо до кипіння та знімаємо з вогню. За допомогою блендера подрібнюємо суп до однорідної, кремової текстури. Готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною петрушкою, підсмаженими шматочками печериць та вершками.
Затьмарить усі страви: цікавий рецепт салату на новорічний стіл
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!