Жульєн: рецепт теплої закуски
Приготування цієї страви не займе багато часу

Фото: Рinterest/Автор: 1000 menu
Жульєн - це тепла закуска, яка готується на основі вершкового соусу. Страва подається в невеликих формах. Жульєн можна назвати найпопулярнішою стравою французької кухні. Редакція Meta.ua підготувала для вас рецепт теплої закуски.
Інгредієнти:
- Індичка (можна взяти курку) - 300 г;
- Печериці - 200 г;
- Сметана 250 г;
- М'який сир - 50 г;
- Твердий сир - 50 г;
- Лук - 1/2;
- Кріп, сіль.
Приготування:
Крок 1. Наріжте цибулю півкільцями, потім обсмажте її.
Крок 2. Наріжте індичку невеликими шматочками. Після додайте м'ясо до цибулі та обсмажте 5-7 хвилин.
Крок 3. Очистіть гриби та поріжте на кубиками. Додайте їх до індички та цибулі, обсмажувати ще 5 хвилин. Посоліть.
Крок 4. Додати сметану, натертий твердий сир, кріп. Потушкувати хвилину.
Крок 5. Викладіть суміш в спеціальну невелику ємність, зверху присипте натертим м'яким сиром.
Крок 6. Випікати близько 15-20хв при 180 ° до рум'яності сиру.
Жульєн готовий! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом грушевого пирога з сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!