Картопляне пюре від Жоеля Робюшона: французький шеф-кухар поділився секретним рецептом
Дізнайтеся, як приготувати ідеальне пюре

Фото: Instagram @bests.chef
Легендарний французький шеф-кухар Жоель Робюшон увійшов в історію як автор найкращого рецепта картопляного пюре. Розповідаємо, як приготувати ідеальне пюре, як в кращих французьких ресторанах.
Жоель Робюшон зробив картопляне пюре витвором мистецтва і назавжди змінив французьку гастрономію. Ця страва стала візитівкою шеф-кухаря і прославила його на весь світ.
Для приготування вам знадобиться:
- картопля - 1 кг;
- вершкове масло - 500 г;
- молоко - 150 мл;
- сіль, мелений чорний перець, мускатний горіх - за смаком.
Ретельно вимийте неочищену картоплю і відваріть її в підсоленій воді до готовності. Після приготування зніміть з картоплі шкірку, розімніть її і відправте знову до каструлі на невеликий вогонь.
Наріжте кубиками вершкове масло і вмішайте його в пюре. Коли масло повністю розтопиться, зніміть картоплю з плити і влийте в неї молоко. Додайте до страви перець та мускатний горіх.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!