Курка в лаваші за 20 хвилин — ідеальний сніданок
Це дуже соковита страва

Фото: pexels
Шаурма з курки може готуватися дуже швидко. Зробіть домашній соковитий варіант, щоб аж пальці захотілося з’їсти.
Що треба:
- лаваш (5 шт.)
- перепелині яйця (10 шт.)
- томат (1-2 шт.)
- цибуля
- куряче філе
- перець
- крес-салат або будь-який інший салат
- сир
Для соусу:
- йогурт (3-4 ст. л)
- гірчиця звичайна
- гірчиця зерниста
- спеція
Приготування:
Перепелині яйця варимо, очищаємо і нарізаємо. Томат, перець і крес-салат нарізаємо дрібно. Лук обсмажуємо до золотистого і м'якості. Куряче філе обсмажуємо з додаванням спецій, потім нарізаємо дрібно. Сир натираємо.
Для соусу змішуємо йогурт, обидві гірчиці і спеції.
Збираємо блюдо. Для цього змішуємо всі готові і нарізані інгредієнти з соусом в окремій ємності. Викладаємо на лаваш і скручуємо, як показано на відео. За бажанням можна підсмажити на сухій сковороді до хрусткої скоринки.
Раніше ми писали про те, як приготувати суп із броколі та сиру чедер.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!