Рожеві панкейки без глютену та горіхів: такі можна подавати і на обід
З легкістю перетворюємо нудний і похмурий обід або сніданок на святковий захід

Рожеві оладки без глютену / Фото: plantyou.com
Кому потрібні звичайні, нудні й такі рутинні панкейки, коли можна запросто перетворити їх на щось особливе за допомогою порошку з пітахаї.
До речі, для надання того самого рожевого відтінку можна використовувати будь-який інший барвник за вашим бажанням.
А приготувати панкейки за цим рецептом неймовірно просто, адже в цій варіації потрібно взяти вже готову суміш, яка продається в кожному супермаркеті.
Інгредієнти
- Суміш для млинців — ½ склянки
- Вода — ¼ + 1 ст. л.
- Порошок пітахая — 1 ч. л.
Покрокові інструкції
- Суміш для млинців приготуйте як зазвичай, за стандартною процедурою.
- Додайте порошок пітахаї в тісто. Зверніть увагу, що чим більше додасте, тим насиченішим вийде колір.
- Гарненько розмішайте до однорідності, щоб відтінок розподілився як слід.
- Готуйте оладки на середньому вогні з двох боків приблизно по 1-2 хвилини.
Викладіть їх один на одного, полийте улюбленим сиропом і насолоджуйтеся смаком.
Після таких панкейки бажано з'їсти щось корисніше, тому можете приготувати ще й салат із ростбіфом та овочами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!