ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рожеві панкейки без глютену та горіхів: такі можна подавати і на обід

Рецепти 10:00 - 23 лютого 2025

З легкістю перетворюємо нудний і похмурий обід або сніданок на святковий захід

Рожеві оладки без глютену / Фото: plantyou.com

Рожеві оладки без глютену / Фото: plantyou.com

Кому потрібні звичайні, нудні й такі рутинні панкейки, коли можна запросто перетворити їх на щось особливе за допомогою порошку з пітахаї.

До речі, для надання того самого рожевого відтінку можна використовувати будь-який інший барвник за вашим бажанням.

А приготувати панкейки за цим рецептом неймовірно просто, адже в цій варіації потрібно взяти вже готову суміш, яка продається в кожному супермаркеті.

Інгредієнти

  • Суміш для млинців ½ склянки
  • Вода ¼ + 1 ст. л.
  • Порошок пітахая 1 ч. л.

Покрокові інструкції

  1. Суміш для млинців приготуйте як зазвичай, за стандартною процедурою.
  2. Додайте порошок пітахаї в тісто. Зверніть увагу, що чим більше додасте, тим насиченішим вийде колір.
  3. Гарненько розмішайте до однорідності, щоб відтінок розподілився як слід.
  4. Готуйте оладки на середньому вогні з двох боків приблизно по 1-2 хвилини.

Викладіть їх один на одного, полийте улюбленим сиропом і насолоджуйтеся смаком.

Після таких панкейки бажано з'їсти щось корисніше, тому можете приготувати ще й салат із ростбіфом та овочами.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин