Гарячий шоколад із корицею: готуйте одразу кілька порцій
Перш ніж почати, нам потрібно замочити фініки в киплячій воді, щоб вони стали м'якшими

Такий гарячий шоколад ви ще точно не куштували / Фото: plantyou.com
Гарячий шоколад, напевно, куштував кожен, але таку варіацію — навряд чи.
Насичений колір і багатий смак точно запам'ятаються всім поціновувачам подібних напоїв.
Рослинне молоко обирайте на свій розсуд, а кількість кави залежить від вашої любові до нотки гіркоти.
Рецепт не забороняє додавати будь-які топінги, тому сміливо експериментуйте.
Інгредієнти
- Фініки — 5 шт
- Рослинне молоко — 1 склянка
- Кава — 1 склянка
- Темний веганський шоколад — ¼ склянки
- Какао-порошок — 2 ст. л.
- Кориця — дрібка
Покрокові інструкції
- Для початку потрібно приготувати фінікову пасту. Для цього закип'ятіть склянку води та залийте нею фініки. Нехай настояться 5 хвилин, після чого їх потрібно перетворити на пюре.
- На середньому вогні змішайте отриману пасту, каву, рослинне молоко, подрібнений шоколад, какао-порошок і корицю.
- Акуратно збивайте вінчиком, поки шоколад повністю не розтане, а всі продукти не об'єднаються.
Налийте напій у чашку і насолоджуйтеся одразу. За бажанням прикрасьте зефірками або збитими вершками.
Погодьтеся, що одним напоєм не насититися, тому заздалегідь вивчіть рецепт запечених у помідорах яєць.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!