ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вершковий овочевий суп із селерою, часничком і зеленню

Рецепти 14:00 - 23 лютого 2025

Якщо у вас у холодильнику є зайві овочі, не бійтеся додавати їх у цей кремовий овочевий суп

Вершковий овочевий суп / Фото: plantyou.com

Вершковий овочевий суп / Фото: plantyou.com

Приготувати поживний суп дуже просто — всі компоненти варяться на повільному вогні та томляться в ароматних травах, тому впораються з таким рецептом навіть далекі від кулінарії люди.

Картоплю можна назвати основним продуктом, адже саме вона відповідає за ситість, а нут виступає як додаткове джерело білка.

Інгредієнти

  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Нут — 540 мл
  • Італійські трави — 1 ст. л.
  • Паприка — 1 ч. л.
  • Жовта цибуля (дрібно нарізана) — 1 шт.
  • Селера (дрібно нарізана) — 3 стебла
  • Морква (дрібно нарізана) — 2 шт.
  • Часник (подрібнений) — 4 зубчики
  • Картопля — 5 шт
  • Овочевий бульйон — 6 склянок
  • Рослинне молоко або кокосове молоко — 1 склянка
  • Лимонний сік — ½ лимона
  • Свіжий кріп (дрібно нарізаний) — 3 ст. л.
  • Свіжа петрушка (дрібно нарізана) — 3 ст. л.
  • Паста (відварена окремо) — 450 г

Покрокові інструкції

  1. Пасту відваріть із невеликим додаванням солі, потім злийте воду і відкладіть убік.
  2. Тим часом у великій каструлі з олією обсмажте протягом 3 хвилин нут, паприку та італійські трави. Не забувайте постійно помішувати.
  3. Додайте нарізані овочі з часником і смажте ще кілька хвилин, щоб вони стали м'якшими.
  4. Після цього обсмажуйте стільки ж картоплю.
  5. Влийте овочевий бульйон і доведіть до кипіння, а далі тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин.

Як фінальний штрих рекомендуємо додати лимонний сік, свіжий кріп і петрушку.

А як перекус можете приготувати пиріжки з листкового тіста з помідорами.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин