Перетворюємо картопляну запіканку на страву аристократів: рецепт з капустою та кеш'ю
Ця ніжна картопляна запіканка з горіховим кремом і хрусткою скоринкою ідеально доповнить ваш святковий або буденний стіл!

Картопляна запіканка, яку варто приготувати прямо зараз / plantyou.com
Якби покійна королева Британії Єлизавета II спробувала цю страву, вона точно оцінила б її гідно.
Вона дійсно заслуговує на додавання у вашу кулінарну книгу рецептів.
Готується просто, з'їдається швидко, насичує і радує неймовірним смаком — що ще зупиняє від його приготування?
З базових продуктів тут картопля, брюссельська капуста, червона цибуля і паста з кеш'ю. Всередині страва залишається дуже м'якою, а зовні вкривається апетитною, золотистою скоринкою.
Інгредієнти
- Картопля — 1 кг
- Брюссельська капуста — 225 г
- Червона цибуля — 2 шт.
- Кеш'ю — 1 склянка
- Тепла вода — ½ склянки
- Лимонний сік — ½ шт.
- Сіль — ½ ч. л.
- Панірувальні сухарі — 1 склянка
Покрокові інструкції
- Очистіть картоплю і наріжте крупно, а потім відправте варитися хвилин на 20 у великій каструлі.
- Овочі потрібно на середньому вогні з додаванням рослинної олії обсмажити на добре розігрітій сковороді протягом 5 хвилин для м'якості. Тільки не забудьте перед цим дрібно нарізати їх.
- Для створення ніжної пасти з кеш'ю потрібно просто змішати горіхи в блендері з лимонним соком, сіллю і невеликою кількістю води.
- Розігрійте духовку до 190 градусів, злийте воду з картоплі, перетворіть її на пюре, а потім змішайте з приготованою до цього пастою.
- Перекладіть у форму для запікання і рівномірно розподіліть, притрусіть панірованими сухарями або сиром.
- Відправте в духовку на 15-20 хвилин, поки не утвориться гарна скоринка.
А на добавку можна приготувати салат із ростбіфом і овочами, з яким пюре поєднується просто ідеально.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!