Легкий червоний суп із карі за 15 хвилин: секретний інгредієнт ніхто не вгадає
Можете вільно додавати або замінювати свіжі овочі в цьому рецепті

Червоний суп із карі / Фото: plantyou.com
Дієтологи рекомендують хоч зрідка вживати супи, адже харчування всухом'ятку нічим хорошим для травного тракту не закінчиться.
На щастя, є сила-силенна рецептів із корисними продуктами, а на їхнє приготування піде не більше 15 хвилин. Цей рецепт якраз один із таких.
Усі компоненти розраховані на 4 середні порції, тому зможете нагодувати цілу компанію. До речі, частину з них за бажанням можете замінити або доповнити страву чимось особливим.
Інгредієнти
- Оливкова олія — 1 ст. л.
- Ріпчаста цибуля (дрібно нарізана) — 1 шт.
- Часник (подрібнений) — 2 зубчики
- Тайський чилі — 2 шт.
- Корінь імбиру — 2,5 см
- Червона карі-паста — 2 ст. л.
- Овочевий бульйон — 1 склянка
- Бок-чой — 300 г
Покрокові інструкції
- Розігрійте глибоку сковорідку на середньому вогні та на оливковій олії обсмажте протягом двох хвилин нарізані цибулю, часник, імбир і чилі.
- Потім додайте карі-пасту з кокосовим молоком за бажанням і овочевим бульйоном. Розмішайте до однорідності.
- Викладіть нарізаний бок-чой, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні 5 хвилин.
- Якщо хочете, можете додати обсмажені пельмені або приготувати галушки. Так суп вийде наваристішим.
Рекомендуємо подавати страву одразу, поки вона ще тепла. А на друге можете розглянути цей зелений салат із курячими стегенцями та заправкою з йогурту.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!