ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Легкий червоний суп із карі за 15 хвилин: секретний інгредієнт ніхто не вгадає

Рецепти 10:00 - 02 березня 2025

Можете вільно додавати або замінювати свіжі овочі в цьому рецепті

Червоний суп із карі / Фото: plantyou.com

Червоний суп із карі / Фото: plantyou.com

Дієтологи рекомендують хоч зрідка вживати супи, адже харчування всухом'ятку нічим хорошим для травного тракту не закінчиться.

На щастя, є сила-силенна рецептів із корисними продуктами, а на їхнє приготування піде не більше 15 хвилин. Цей рецепт якраз один із таких.

Усі компоненти розраховані на 4 середні порції, тому зможете нагодувати цілу компанію. До речі, частину з них за бажанням можете замінити або доповнити страву чимось особливим.

Інгредієнти

  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля (дрібно нарізана) 1 шт.
  • Часник (подрібнений) 2 зубчики
  • Тайський чилі 2 шт.
  • Корінь імбиру 2,5 см
  • Червона карі-паста 2 ст. л.
  • Овочевий бульйон 1 склянка
  • Бок-чой 300 г

Покрокові інструкції

  1. Розігрійте глибоку сковорідку на середньому вогні та на оливковій олії обсмажте протягом двох хвилин нарізані цибулю, часник, імбир і чилі.
  2. Потім додайте карі-пасту з кокосовим молоком за бажанням і овочевим бульйоном. Розмішайте до однорідності.
  3. Викладіть нарізаний бок-чой, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні 5 хвилин.
  4. Якщо хочете, можете додати обсмажені пельмені або приготувати галушки. Так суп вийде наваристішим.

Рекомендуємо подавати страву одразу, поки вона ще тепла. А на друге можете розглянути цей зелений салат із курячими стегенцями та заправкою з йогурту.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин