Паста з в'яленими помідорами: рецепт, який не вдарить по гаманцю
Цей бюджетний рецепт пасти стане вашим коронним

Паста з в'яленими помідорами / Фото: plantyou.com
Цей рецепт — паличка-виручалочка для всіх господинь і кулінарних майстрів, які люблять додавати корисні продукти у свої страви.
Ба більше, свіжі інгредієнти можуть виявитися навантаженням для бюджету, а в'ялені овочі завжди прийдуть на допомогу, а ще вони довго зберігаються в коморі.
Повірте, перед вами буквально найпростіший рецепт пасти, який тільки можна відшукати на просторах інтернету. Для початку потрібно активувати духову шафу і заздалегідь розігріти її до 200 градусів.
Інгредієнти
- Часник — 1 головка
- Біла квасоля — 400 г
- В'ялені томати — 200 г
- Сіль — 1 ч. л.
- Харчові дріжджі — 1 ст. л.
- Орегано — 1 ч. л.
- Оливкова олія — 1 ст. л.
- Сухі рігатоні — 450 г
Покрокові інструкції
- Верхівки головок часнику обріжте, збризніть оливковою олією і загорніть у фольгу. Випікайте 30-40 хвилин, поки вони не стануть м'якими.
- Відваріть рігатоні до стану al dente (злегка недоварені) в підсоленій воді. Перед зливанням води важливо залишити 1 склянку рідини.
- Для соусу видавіть запечений часник у чашу блендер, змішайте з білою квасолею, в'яленими томатами, орегано, оливковою олією та сіллю. Туди ж влийте рідину з-під макаронів.
- Перелийте соус у сковорідку і на середньому вогні разом із пастою готуйте кілька хвилин. Гарненько перемішайте. Подавати краще одразу і зберігати не більше кількох днів у холодильнику.
До такої страви ідеально пасує салат із пекінської капусти з куркою та грінками. Кожна його частина забезпечить організм корисними вітамінами та мінералами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!