ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Домашні сирні булочки з мармеладом: випікайте із задоволенням

Рецепти 11:00 - 20 лютого 2025

Виходять пухкенькі та духмяні

Домашні сирні булочки з мармеладом: випікайте із задоволенням

Фото: Господа

Булочки з ніжним сиром та шматочками мармеладу надзвичайно смачні. Вони чудово підходять до чаю, кави або молока.

Що треба:

  • сир кисломолочний – 300 г;
  • кефір – 120 г;
  • борошно – 400 г;
  • яйце – 2 шт.;
  • цукор – 50 г;
  • сода – 1 ч. л.;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • олія — 60 г;
  • мармелад – 300 г

Приготування

У глибокому посуді з’єднуємо одне яйце з цукром, ванільним цукром та сіллю. Збиваємо міксером до розчинення кристалів цукру та солі. Перетираємо сир крізь сито в яєчну масу та розмішуємо. Додаємо олію та кефір, розмішуємо. Додаємо половину борошна та соду, перемішуємо. Поступово вводимо решту борошна та вимішуємо тісто руками 5 хвилин на столі, припорошеному борошном.

Відщипуємо від тіста шматочки вагою 85 г, формуємо з них кульки. Кожну кульку розкачуємо, викладаємо на неї подрібнений мармелад та скручуємо в рулетик начинкою всередину.

Розрізаємо рулетики впродовж не до кінця, переплітаємо, як вказано на фото й складаємо равликом.

Викладаємо булочки на вкрите пергаментом деко й змащуємо збитим яйцем. Випікаємо 30 хвилин за 180 С.

Раніше ми писали про те, як приготувати салат із пекінської капусти "по-китайськи".

Джерело: Господа

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин