Домашні сирні булочки з мармеладом: випікайте із задоволенням
Виходять пухкенькі та духмяні

Фото: Господа
Булочки з ніжним сиром та шматочками мармеладу надзвичайно смачні. Вони чудово підходять до чаю, кави або молока.
Що треба:
- сир кисломолочний – 300 г;
- кефір – 120 г;
- борошно – 400 г;
- яйце – 2 шт.;
- цукор – 50 г;
- сода – 1 ч. л.;
- ванільний цукор – 10 г;
- олія — 60 г;
- мармелад – 300 г
Приготування
У глибокому посуді з’єднуємо одне яйце з цукром, ванільним цукром та сіллю. Збиваємо міксером до розчинення кристалів цукру та солі. Перетираємо сир крізь сито в яєчну масу та розмішуємо. Додаємо олію та кефір, розмішуємо. Додаємо половину борошна та соду, перемішуємо. Поступово вводимо решту борошна та вимішуємо тісто руками 5 хвилин на столі, припорошеному борошном.
Відщипуємо від тіста шматочки вагою 85 г, формуємо з них кульки. Кожну кульку розкачуємо, викладаємо на неї подрібнений мармелад та скручуємо в рулетик начинкою всередину.
Розрізаємо рулетики впродовж не до кінця, переплітаємо, як вказано на фото й складаємо равликом.
Викладаємо булочки на вкрите пергаментом деко й змащуємо збитим яйцем. Випікаємо 30 хвилин за 180 С.
Раніше ми писали про те, як приготувати салат із пекінської капусти "по-китайськи".
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!