ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Полуничне суфле: десерт легкий в приготуванні та на смак

Рецепти 14:21 - 20 лютого 2025

Покроковий рецепт приготування Полуничне суфле

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Полуничне суфле. Десерт легкий в приготуванні та на смак…

Що треба:

  • полуниця - 450 г;
  • цукор - 180 г;
  • желатин - 35 г;
  • вода - 150 мл;

Приготування:

Заливаємо желатин водою, даємо набухнути.

До перебитої блендером полуниці додаємо цукор, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Знімаємо з вогню, додаємо набухший желатин, перемішуємо до розчинення. Даємо масі схолонути до теплого стану і збиваємо міксером 15-25 хвилин. Маса має трохи посвітліти, збільшитися в обʼємі, стати повітряною.

Ємкість застеляємо харчовою плівкою, змащуємо олією без запаху і виливаємо масу. Ставимо в холодильник на кілька годин застигати.

Розрізаємо на порційні шматки і смакуємо.

Вживати обовʼязково охолодженим, так смачніше. Можна залити в одну форму, або ж за бажанням в порційні склянки чи креманки. Смачного

Львівський сирник: готуйте за цим рецептом і іншого не шукайте.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин