Полуничне суфле: десерт легкий в приготуванні та на смак
Покроковий рецепт приготування Полуничне суфле

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Полуничне суфле. Десерт легкий в приготуванні та на смак…
Що треба:
- полуниця - 450 г;
- цукор - 180 г;
- желатин - 35 г;
- вода - 150 мл;
Приготування:
Заливаємо желатин водою, даємо набухнути.
До перебитої блендером полуниці додаємо цукор, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Знімаємо з вогню, додаємо набухший желатин, перемішуємо до розчинення. Даємо масі схолонути до теплого стану і збиваємо міксером 15-25 хвилин. Маса має трохи посвітліти, збільшитися в обʼємі, стати повітряною.
Ємкість застеляємо харчовою плівкою, змащуємо олією без запаху і виливаємо масу. Ставимо в холодильник на кілька годин застигати.
Розрізаємо на порційні шматки і смакуємо.
Вживати обовʼязково охолодженим, так смачніше. Можна залити в одну форму, або ж за бажанням в порційні склянки чи креманки. Смачного
Львівський сирник: готуйте за цим рецептом і іншого не шукайте.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!