Простий фруктовий крем від знаменитого живописця Сальвадора Далі: рецепт митця
Він відмінно підійте до ваших десертів

Фото: Pixabay/Автор- RitaE
Представник сюрреалізму, засновник логотипу "Чупа чупс" Сальвадор Долі казав, що у дитинстві мріяв бути кулінаром, і аж у 60 років його мрія здійснилася, оскільки він видав книгу рецептів. Ми пропонуємо сьогодні приготувати один із шедеврів вусатого генія - фруктовий крем.
Інгредієнти:
- 1 банка виноградного соку (приблизно 0,5 літра)
- 1 банка абрикосового соку (приблизно 0,5 літра)
- 8 столових ложок манної крупи
- 100 г цукрової пудри
- 100 жирних вершків
200 г слив з коньяком (за бажанням)
Для збитих вершків:
- 140 г жирних вершків
- 50 г цукрової пудри
Спосіб приготування:
- Вилийте виноградний сік і абрикосовий сік в каструлю. Доведіть до кипіння, а потім додайте манку в рідину. Перемішайте дерев’яною ложкою і кип’ятіть 5 хвилин.
- Додайте вершки і зніміть з вогню. Коли суміш стане теплою, перемішайте, щоб дати відстоятися. Потім можна додати сливи, нарізані шматочками (можна і без них). Вилийте суміш у неглибокий посуд і поставте в холодильник.
- Щоб приготувати збиті вершки, збийте цукрову пудру з вершками. Якщо ви готуєте їх заздалегідь, то покладіть у сито, щоб з молока стекло масло.
- При подачі використовуйте збиті вершки для прикрашання.
Раніше ми публікували, як приготувати старовинну прикарпатську страву - соломаху.
Також радимо приготувати яєчні рулети з шинкою.
Джерело:
Gazeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні