Морквяне печиво: рецепт дієтичної випічки
Приготуйте незвичайну випічку у себе на кухні

Покроковий рецепт морквяного печива/Фото: Кукухня для Pinterest
Морквяне печиво – це дієтична випічка, яка сподобається як дорослим, так і дітям. У такій випічці міститься всього 175 ккал на 100 г. Редакція Meta.ua підготувала вам рецепт дієтичної випічки.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт;
- Морква – 180 г;
- Арахісова паста – 20 г;
- Цельзернова мука – 30 г;
- Вівсяні пластівці – 70 г;
- Кокосова стружка – 15 г;
- меленої кориці - 1 ч.л.;
- Розпушувач для тесту – 1 ч. л.;
- Підсолоджувач;
- Родзинки – 50 г.
Приготування:
- У теплій воді замочіть родзинки. Після цього просушіть паперовими рушниками.
- Очищену моркву необхідно натерти на дрібній тертці.
- У глибокій ємності змішайте всі інгредієнти для печива.
- Потрібно замісити тісто і залишити на 30 хвилин.
- Сформуйте вологими руками печиво і викладіть на лист, вистелений харчовим пергаментом.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та відправте туди печиво на 20 хвилин.
Морквяне печиво готове! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом меживо з баклажанами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні