Незвичайна страва на Великдень: яєчні рулетики з шинкою
Їх можна подавати як є або з яким-небудь смачним соусом

Фото: allrecipes.com
Якщо традиційні рецепти на Великдень вам уже дещо набридли, тоді спробуйте цей найпростіший варіант яєчних рулетиків з апетитною начинкою.
Інгредієнти
- Яйця - 6 шт
- Олія рослинна - 1 ст.л
- Часник - 3 зубчики
- Терта морква - 1 склянка
- Нарізана зелена капуста - 4 склянки
- Подрібнена зелена цибуля - 1/3 склянки
- Печериці - 4 шт
- Сіль - 1/2 ч.л
- Олія кунжутна - 2 ч.л
- Зелений горошок - 1/2 склянки
- Шинка - 6 скибочок
Рецепт
- Обсмажте овочі на рослинній олії з часником близько 30 секунд. Вони не повинні підрум'янитися. Після цього додайте моркву, капусту, зелену цибулю, гриби та посоліть. Готуйте ще кілька хвилин.
- Прямо в овочі викладіть суху рисову вермішель і акуратно перемішайте, щоб вона повністю занурилася в суміш і розплуталася.
- Перекладіть усе в окрему глибоку, а після цього в мисці збийте виделкою яйця.
- Виставте вогонь на помірний і влийте яєчну суміш на велику сковороду. Покрутіть нею, щоб яйця розподілилися по поверхні. Готуйте кілька хвилин, але верхня частина має залишитися злегка вологою.
- Викладіть приготовану раніше начинку на яєчну основу й акуратно загорніть, після чого наріжте на шматочки або подавайте як є.
Також варто спробувати лосось під соусом теріякі із зеленою квасолею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні