Курячий холодець без желатину: покроковий рецепт
Приготуйте давню страву у себе на кухні

Як приготувати курячий холодець без желатину/Фото: lady.tochka.net for Pinterest
Холодець – це давня страва, яка готується з часів Київської Русі. Для її приготування можна вибирати будь-яке м'ясо. Редакція Meta.ua підготувала вам покроковий рецепт курячого холодця без желатину.
Інгредієнти:
- Курячі спинки – 4 шт;
- Курячі стегна – 2 шт;
- Часник – 7 – 10 чубчиків;
- Курячі лапки – 1 кг;
- Сіль, перець, лавровий лист.
Приготування:
- Ретельно помийте всі інгредієнти та почистіть лапки.
- У 4-літрову каструлю додайте всі інгредієнти, крім часнику.
- Поставте варитися на сильний вогонь, після того, як бульйон закипить, зменшіть вогонь. Порада: варіть доти, поки м'ясо не почне відокремлюватися від кісточки.
- Дрібно наріжте часник.
- Після приготування м'яса необхідно позбутися кісточок.
- Бульйон потрібно процідити та залити їм м'якоть.
- Додайте часник і розлийте формами.
- Холодець поставте на ніч у холодильник.
Курячий холодець готовий! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом сирної запіканки з гарбузом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні