Як спекти ідеальне вівсяне печиво
Приготуйте у себе на кухні один із найпопулярніших кондитерських виробів

Покроковий рецепт вівсяного печива / Фото: klassnie.ru for Pinterest
У світі існує безліч рецептів вівсяного печива. Воно може бути круглої чи овальної форми, від світлого до темно-коричневого кольору. Також в нього можна додати родзинок або будь-які інші сухофрукти. Редакція Meta.ua розповість, як спекти ідеальне вівсяне печиво.
Інгредієнти:
- Дрібні вівсяні пластівці – 120 г;
- Борошно - 150 г;
- Яйце -1 шт;
- Цукор - 80 г;
- Вершкове масло – 120 г;
- Розпушувач – 1 ч.л.;
- Мед 1 ч. л.
- Дрібка солі;
- Жменя родзинок.
Приготування:
- Родзинки замочіть у воді на 5 хвилин і просушіть рушником.
- За допомогою міксера збийте масло, цукор та яйце.
- До густої маси додайте борошно, спеції та родзинки. Усі інгредієнти ретельно перемішайте та додайте вівсяні пластівці.
- Готове тісто приберіть у холодильник на 30 хвилин.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- З тіста зробіть невеликі кульки, потім викладіть на застелений пергаментом лист і притисніть. Так вам вдасться сформувати печиво. Випікайте 15-20 хвилин.
Вівсяне печиво готове! Смачного!
Раніше ми повідомляли, як приготувати гречаники.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні