Латкес: класичний рецепт єврейської страви
Страва досить знайома для поціновувачів українських дерунів

Як приготувати латкес/фото: Tasty Notes for Pinterest
Латкес – це традиційне частування на єврейське свято Ханука. Цю страву можна легко переплутати з дерунами, адже вони зовні однакові, однак у латкесі є один секретний інгредієнт, який надає страві особливого смаку.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт;
- Цибуля – 1/4;
- Пшеничне борошно – 1 ст.
- Тертий сир пармезан – 1 ст.
- Яйце – 1 шт;
- Олія для смаження;
- Перець та сіль – за смаком.
Приготування:
- Очистіть картоплю від шкірки і натріть на грубій тертці.
- Подрібніть цибулю блендером або дрібно наріжте ножем.
- Відіжміть із картоплі зайвий сік.
- У глибокій ємності змішайте всі інгредієнти.
- На розігрітій сковороді викладіть по 1-2 столові ложки картопляної маси і обсмажте з двох сторін.
- Готову страву подавайте зі сметаною.
Раніше ми повідомляли, як спекти ідеальне вівсяне печиво.
Джерело:
Хcook
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні