Як приготувати ідеальні домашні чебуреки
Рецепт цієї страви має азіатське походження

Рецепт чебуреків/Фото: Рецепти Смачного Блога for Pinterest
Багатьом знайоме таке блюдо як – чебуреки. По суті це пиріжок із м'ясом із прісного тіста та гострими приправами. Редакція Meta.ua підготувала рецепт, що допоможе вам приготувати ідеальні домашні чебуреки.
Інгредієнти:
- Борошно - 450-500 г;
- Сіль - ч. л.;
- Окріп – 250 мл;
- Рослинна олія – 2 ст.л.;
- Цукор – 1 ч.л.;
- Фарш – 400 г;
- Цибуля – 2-3 шт;
- Томатна паста – 1 ч.л.;
- Вода – 50 мл;
- Зелень – за бажанням.
Приготування:
- У окріп додайте цукор, сіль, олію і перемішайте.
- Потім додайте борошно і замісіть тісто. Дайте йому охолонути 10-20 хвилин.
- Візьміть фарш і додайте дрібно нарізану цибулю, зелень, воду, томатну пасту, поперчіть і ретельно перемішайте.
- Розділіть тісто на рівні шматки.
- Потім кожен шматок потрібно тонко розкотити і викласти на середину фарш (приблизно 2 столові ложки). Накрийте другою половиною тіста і по краях защипіть, зайве тісто необхідно обрізати.
- Обсмажте чебуреки у великій кількості олії з двох сторін до золотистого кольору, на невеликому вогні.
Чебуреки готові! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом запеченої курки із мандаринами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні