30 хвилин і сніданок готовий: швидкий рецепт крабових оладок
Особливістю крабових оладок є те, що вони смакують, як холодними, так і гарячими

Ситний обід за пів години: швидкий рецепт оладок з крабових паличок/скриншот з відео на YouTube
Ми поділимось із вами швидким рецептом оладок із крабових паличок, які можна їсти на сніданок обід чи перекус. Страва залишається смачною, якщо її не розігрівати, а на приготування знадобиться мінімум інгредієнтів і лише 30 хвилин.
Читайте також: як приготувати традиційний галицький біґос
Рецепт приготування крабових оладок
Інгредієнти
- Крабові палички – 300 г;
- Твердий сир – 100 г;
- Борошно – 50 г;
- Сода - на кінчику ножа;
- Сметана – 2 ст. л.;
- Яйця – 2 шт.
Спосіб приготування
- Натріть сир і крабові палички на крупній терці й покладіть у велику миску.
- Взбийте яйця, додайте борошно, соду, сметану й добре перемішайте все з натертим сиром й крабовими паличками.
- На розігріту сковорідку капніть олії й смажте оладки. Можете формувати їх ложкою чи мокрими руками.
- Обсмажуйте оладки до золотистої скоринки з двох боків. Смачного!
Раніше австралійський фудблогер Лаура Форд поділилася новим рецептом запеченої картоплі, який відкриває абсолютно новий смак картоплі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні