Пряний паштет із коньяком: рецепт оригінальної закуски
Курячий паштет за цим рецептом вийде дуже ніжним та пряним

Рецепт курячого паштету з коньяком/Фото: Instagram
Курячий паштет – це класична закуска, знайома багатьом з дитинства. Один простий інгредієнт допоможе зробити цю страву більш м'якою та ніжною. Розповідаємо рецепт пряного курячого паштету з коньяком.
Коньяк не відчуватиметься у страві, проте надасть паштету ніжного та пряного аромату. Печінковий паштет вважається бюджетною закускою, проте на коньяку краще не заощаджувати. Розповідаємо, як приготувати паштет із курячої печінки з коньяком.
Читайте також: Як приготувати смачні тости, щоб вони були хрусткими
Інгредієнти:
- печінка куряча – 500 г;
- вершкове масло - 100 г;
- цибуля ріпчаста - 2 шт;
- коньяк – 50 мл;
- оливкова олія – 100 мл;
- чорний перець – за смаком;
- сіль за смаком.
Промийте курячу печінку та видаліть з неї жовч, тушкуйте її на сковороді 20 хвилин. Додайте до печінки вершкове масло, сіль, перець і нарізану цибулю. Продовжуйте тушкувати печінку ще 15-20 хвилин, постійно помішуючи.
В кінці збільште вогонь, додайте в сковороду 50 мл коньяку і тушкуйте печінку 2 хвилини. Коли одержана маса охолоне, помістіть її в блендер і подрібніть.
Раніше ми ділилися рецептом скумбрії у гірчично-соєвому соусі. Риба за цим рецептом вийде дуже смачною.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!