Спаржа з беконом: готуємо смачну закуску за 30 хвилин
Для приготування страви потрібно 3 інгредієнти та всього 30 хвилин вашого часу

Рецепт спаржі з беконом: готуємо смачну закуску за 30 хвилин/Фото: скріншот з відео
Спаржа з беконом сподобається любителям гострого та солодкого в одному блюді. Також ця закуска скрасить будь-який святковий стіл та приємно здивує ваших гостей. Крім того, цю страву можна приготувати лише за 30 хвилин.
Для приготування страви вам знадобляться такі інгредієнти:
- Спаржа, пучок 200 г
- Слайси бекону 100 г
- Сіль за смаком
Читайте також: як приготувати м'ясний хліб
Як приготувати спаржу з беконом за 30 хвилин
Крок №1
Доведіть воду до кипіння, покладіть спаржу та варіть 2 хвилини на середньому вогні. Попередньо підсоліть воду. Дістаньте спаржу з води та дайте їй охолонути.
Крок №2
Розкладіть слайси бекону і загорніть у кожен по дві спаржі, таким чином, щоб її кінчики виглядали з обох боків.
Порада: замість бекону можна також використовувати прошутто
Крок №3
Викладіть спаржу з беконом так, щоб край м'яса був унизу. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте 15-20 хвилин, доки на беконі не з'явиться рум'яний відтінок.
Страва готова. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно смачні рисово-овочеві котлети.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!