Меню воєнного стану: як приготувати консервовану кашу
Ресторатор, який годує військових ЗСУ, поділився цінними рецептами сьогодення

Рецепт консервованої каші для воєнного часу/Фото: Pexels
Ресторатор Валерій Созановський, який зараз, як волонтер, годує українських військових, поділився цінними рецептами на час війни з РФ. Так, кулінар розповів, як готувати консервовану кашу, а також опублікував ще кілька простих меню.
Читайте також: Ведуча Маша Єфросиніна поділилась, як допомагає у Львові понад 6 млн переселенцям. Фото
Деталі
Созановський радить максимально сушити та заморожувати те, що можна, на випадок, якщо на складах закінчиться провізія. А зараз він рекомендує використовувати виключно те, що швидко псується.
Ресторатор розповів, як готується одна із страв тривалого зберігання – каша у консервах. Ось її рецепт:
- Протушкуйте шматочки свинини до стану, коли вони почнуть розпадатися. Додайте трохи томатної пасти, цукру і посоліть.
- З таким м'ясом можна консервувати будь-яку крупу. Кашу потрібно попередньо проварити та кілька хвилин протушкувати з м'ясом. Після цього – розкласти по банках та закрити.
Також кухар опублікував ще кілька меню, які можуть зберігатися на холоді близько тижня:

Раніше ми писали, як зберігати продукти, якщо немає поруч холодильника. Шеф-кухар Євген Клопотенко розкрив секрети, як довго можна зберігати ті чи інші продукти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!