Унікальний смак та насичений аромат: рецепт консервованих кабачків по-угорськи
Особливий спосіб приготування цієї закуски зробить кабачки неймовірно смачними

Консервовані кабачки по-угорськи: рецепт закуски на зиму
Взимку хочеться відчути смак літніх овочів чи фруктів, яких так не вистачає у цю холодну пору. Щоб ваші вечері були більш насиченими, пропонуємо рецепт консервованих кабачків по-угорськи.
Завдяки деяким інгредієнтам закуска вийде унікальною та ароматною. Варто зазначити, що рецепт розрахований на однолітрову банку.
Консервовані кабачки по-угорськи: що знадобиться
Основні інгредієнти
- кабачок - 2 шт.
- гвоздика зелена - 2 г
- перець духмяний, горошок - 5 шт.
- перець чорний, горошок - 5 шт.
- гірчиця в зернах - 10 г
- часник, зубчики - 2 шт.
- зелень - за смаком
Для маринаду
- вода - 400 мл
- сіль - 20 г
- цукор - 40 г
- оцет - 60 мл
Спосіб приготування консервації
- Для початку помийте кабачки, наріжте їх кружальцями товщиною 2-3 см. У простерилізовані банки на дно покладіть спеції, зелень, часник, потім самі кабачки.
- Для маринаду закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор і оцет. Залийте маринадом кабачки, прикрийте банку кришкою. Нагрійте у великій каструлі воду, помістіть туди банку з кабачками і стерилізуйте 10 хвилин від моменту закипання води.
- Закатайте банку простерилізованою металічною кришкою, переверніть і залиште на добу. Потім зберігайте у прохолодному місці.
Раніше ми писали, як консервувати кукурудзу в домашніх умовах. Цей рецепт досить легкий і простий, тому вам не потрібно буде довго стояти біля плити.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні