Швидкий овочевий гарнір: рецепт кисло-солодких баклажанів
На приготування ви витратите лише 30 хвилин

Готуємо універсальну закуску за 30 хвилин: рецепт кисло-солодких баклажанів/Фото: Pinterest
Кисло-солодкі баклажани можна поєднувати з основними стравами або ж їсти як самостійне блюдо. Вам знадобиться лише декілька інгредієнтів.
Кисло-солодкі баклажани: інгредієнти
- Баклажани — 3 шт
- Зубчики часнику — 2 шт
- Білий винний оцет — 125 мл
- Цукор — 2 ст.л
- М'ята — 5 г
- Оливкова олія — 100 мл
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати кисло-солодкі баклажани
- Відріжте кінчики баклажанів та наріжте овочі великими шматками.
- Обсмажте зубчики часнику в олії. Додайте баклажани та посоліть страву. Тримайте на вогні близько 10 хвилин, помішуючи, поки вони не підрум'яняться. Овочі повинні бути м'якими.
- Розчиніть 2 ст.л цукру в оцеті. Коли баклажани підсмажаться, влийте суміш. Готуйте ще близько 8-10 хвилин.
- Покладіть баклажани в миску та дайте охолонути. Додайте листя м'яти, перемішайте та залиште в холодильнику на декілька годин.
- Подавайте страву кімнатної або холодної температури. Смачного!
Раніше ми писали рецепт смажених пиріжків на відварі з картоплі.
Джерело:
Meta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні