ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидкий овочевий гарнір: рецепт кисло-солодких баклажанів

Рецепти 12:49 - 19 вересня 2022

На приготування ви витратите лише 30 хвилин

Швидкий овочевий гарнір: рецепт кисло-солодких баклажанів

Готуємо універсальну закуску за 30 хвилин: рецепт кисло-солодких баклажанів/Фото: Pinterest

Кисло-солодкі баклажани можна поєднувати з основними стравами або ж їсти як самостійне блюдо. Вам знадобиться лише декілька інгредієнтів.

Кисло-солодкі баклажани: інгредієнти

  • Баклажани — 3 шт
  • Зубчики часнику — 2 шт
  • Білий винний оцет — 125 мл
  • Цукор — 2 ст.л
  • М'ята — 5 г
  • Оливкова олія — 100 мл
  • Сіль, перець — за смаком

Як приготувати кисло-солодкі баклажани

  1. Відріжте кінчики баклажанів та наріжте овочі великими шматками.
  2. Обсмажте зубчики часнику в олії. Додайте баклажани та посоліть страву. Тримайте на вогні близько 10 хвилин, помішуючи, поки вони не підрум'яняться. Овочі повинні бути м'якими.
  3. Розчиніть 2 ст.л цукру в оцеті. Коли баклажани підсмажаться, влийте суміш. Готуйте ще близько 8-10 хвилин.
  4. Покладіть баклажани в миску та дайте охолонути. Додайте листя м'яти, перемішайте та залиште в холодильнику на декілька годин.
  5. Подавайте страву кімнатної або холодної температури. Смачного!

Раніше ми писали рецепт смажених пиріжків на відварі з картоплі.

Джерело: Meta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин