Простий рецепт французького цибулевого пирога без скоринки
Ця чудова випічка не має скоринки, але має щільну основу

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Не потрібно витрачати час на кухні, готуючи тісто з нуля, з цим простим рецептом швидкого киша. На відміну від традиційного киша, ця чудова випічка не має скоринки, але завдяки ситній овочевій та сирній начинці має чудову щільну основу.
Інгредієнти:
- 1 ст. л. рослинної олії
- 2 коричневі цибулини, тонко нарізані
- 2 ч. л. коричневого цукру
- 40 г упаковки суміші для французького цибулевого супу Coles Simply
- 40 г (1/4 склянки) самопіднімального борошна
- 375 мл (1 1/2 склянки) молока
- 4 курячі яйця, злегка збиті
- 120 г (1 1/2 склянки) крупно натертого сиру "Чеддер"
- 2 ч. л. свіжого листя чебрецю
- Додатково свіже листя чебрецю (за бажанням)
- 120 г суміші листя молодого салату
Готуємо: Крок 1
Розігрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і готуйте, періодично помішуючи, протягом 20 хвилин або до м'якості та початку карамелізації. Додайте цукор і готуйте, помішуючи, ще 2–3 хвилини, або поки суміш не карамелізується. Відкладіть, щоб трохи охолола.
Крок 2
Розігрійте духовку до 180°C/160°C з конвекцією. Змастіть маслом форму для пирога об'ємом 1,25 л (5 склянок). Змішайте супову суміш і борошно у великій мисці. Зробіть заглиблення в центрі. Поступово додайте молоко та яйця, збиваючи до однорідності. Додайте цибулеву суміш і сир.
Крок 3
Вилийте суміш у змащену форму й посипте чебрецем. Випікайте 50 хвилин або до підняття й появи золотистої скоринки. Дайте трохи охолонути. Посипте додатковим чебрецем, якщо використовуєте. Подавайте теплим або холодним з листям салату або латука.
Продуманий план вечерь на 1 тиждень після повернення до школи — вечері стали простішими (П'ятниця).
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!