Одночасно десерт та напій: рецепт кави "Барракіто" по-канарськи
Кава "Барракіто" відноситься до відомих рецептів кухні Канарських островів

Рецепт кави "Барракіто"/Фото: Unsplash
Барракіто – кавовий рецепт родом з Канарських островів, основою напою є згущує молоко. Він відрізняється від інших кавових напоїв солодким смаком із кислинкою, яку забезпечує лимонна цедра.
Цей напій прийнято подавати у прозорих склянках.
Рецепт кави "Барракіто": інгредієнти
- Кава еспресо — 60 мл
- Згущене молоко — 3 ч. л.
- Лікер Kahlua — 15 мл
- Лимон, цедра — 3 г
- Молоко — 10 мл
Спосіб приготування кави "Барракіто":
- На дно склянки викладіть згущене молоко, додайте кавовий лікер.
- Акуратно влийте гаряче еспресо.
- Збийте молоко в піну і викладіть зверху молочну піну.
- Перед подачею прикрасьте меленою корицею та тертою лимонною цедрою.
Одним з найкращих антидепресантів науковці називають обліпиховий чай з медом. Плоди цієї рослини здатні позитивно впливати на стан шкіри та насичувати організм антиоксидантами й корисними жирними кислотами. Раніше ми ділилися рецептом чаю обліпихи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!