Незвичайна страва для усієї родини: як приготувати запечені вареники з яблуками
Ділимося оригінальним рецептом неймовірно смачних вареників

Рецепт запечених вареників з яблуками/Фото: Pexels
Популярний фудблогер Едаурд Насиров поділився незвичним рецептом запечених вареників з яблуками. Страва буде мати солодкий присмак з кислинкою, адже фрукти по-своєму доповнять ніжне тісто. Дізнайтеся, що необхідно для приготування оригінальних вареників.
Інгредієнти
Для тіста
- борошно - 300 г
- окріп - 130 мл
- сіль - 1/3 ч. л.
- олія - 1 ст. л.
Для начинки
- яблука - 3 шт.
- лимон, цедра - 30 г
- сік лимона - 30 мл
- цукор ванільний - 1/2 ч. л.
- цукор - 2 ст. л.
- масло вершкове - 100 г
Спосіб приготування
- Почищені яблука нарізати кубиками.
- Замісити тісто, за необхідності додати більше води. Скачати тісто в кулю, накрити рушником і залишити на 15 хвилин.
- Змішати усі інгредієнти для начинки та залишити постояти на декілька хвилин. Рідину злити.
- Наліплені вареники відварити впродовж 2 хвилин.
- Змішати гарячі вареники з маслом, перекласти у форму та відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати шпинатні вареники з картоплею. Пропонуємо рецепт ідеального зеленого тіста.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні