Альтернатива м'ясу: готуємо рум'яні чебуреки з капустою
Популярний фаст-фуд прикрасить ваш обідній стіл

Рецепт чебуреків з капустою/Фото: pexels
Приготувати чебуреки насправді не так складно, як це уявляють. А для любителів більш корисних продуктів пропонуємо рецепт цієї страви з незвичною начинкою – капустою.
Інгредієнти
Для тіста
- борошно пшеничне - 800 г
- олія соняшникова - 40 мл
- вода - 500 мл
- сіль - за смаком
Для начинки
- капуста білоголова - 300 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- олія соняшникова - 40 мл
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування
- У теплу воду додайте олію і, потрохи вливаючи в просіяне борошно, замішуйте тісто. Залиште відпочити на 30 хвилин.
- Капусту нашинкуйте, цибулю почистіть і подрібніть, моркву натріть на грубу тертку. У розігрітій з олією сковороді посмажте цибулю з морквою. Додайте капусту, посоліть, поперчіть і тушкуйте так 15-20 хвилин.
- Із тіста сформуйте ковбаску, поріжте скибками і розкачайте з них кружальця діаметром 20 см. На одну половину тіста викладіть начинку, накрийте другою половиною, краї з'єднайте.
- У глибокій сковороді добре нагрійте олію і обережно обсмажуйте чебуреки до золотистої скоринки.
Раніше ми писали, як приготувати ідеальні домашні чебуреки. Рецепт цієї страви має азіатське походження.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні