ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Альтернатива м'ясу: готуємо рум'яні чебуреки з капустою

Рецепти 09:06 - 10 березня 2023

Популярний фаст-фуд прикрасить ваш обідній стіл

Альтернатива м'ясу: готуємо рум'яні чебуреки з капустою

Рецепт чебуреків з капустою/Фото: pexels

Приготувати чебуреки насправді не так складно, як це уявляють. А для любителів більш корисних продуктів пропонуємо рецепт цієї страви з незвичною начинкою – капустою.

Інгредієнти

Для тіста

  • борошно пшеничне - 800 г
  • олія соняшникова - 40 мл
  • вода - 500 мл
  • сіль - за смаком

Для начинки

  • капуста білоголова - 300 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • олія соняшникова - 40 мл
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування

  1. У теплу воду додайте олію і, потрохи вливаючи в просіяне борошно, замішуйте тісто. Залиште відпочити на 30 хвилин.
  2. Капусту нашинкуйте, цибулю почистіть і подрібніть, моркву натріть на грубу тертку. У розігрітій з олією сковороді посмажте цибулю з морквою. Додайте капусту, посоліть, поперчіть і тушкуйте так 15-20 хвилин.
  3. Із тіста сформуйте ковбаску, поріжте скибками і розкачайте з них кружальця діаметром 20 см. На одну половину тіста викладіть начинку, накрийте другою половиною, краї з'єднайте.
  4. У глибокій сковороді добре нагрійте олію і обережно обсмажуйте чебуреки до золотистої скоринки.

Раніше ми писали, як приготувати ідеальні домашні чебуреки. Рецепт цієї страви має азіатське походження.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин