ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Страва доби Відродження: як приготувати тосканський цибульний суп

Рецепти 18:28 - 27 квітня 2023

Пропонуємо вам відтворити тосканський цибульний суп у себе на кухні

Страва доби Відродження: як приготувати тосканський цибульний суп

Рецепт цибулевого супу доби Відродження/Фото: pexels

Цей рецепт сягає часів італійського Відродження. Суп згадується в книзі Крістофоро Мессісбурга кінця 16 століття, під назвою "Нова книга, в якій вчать готувати всілякі страви". Пропонуємо і вам спробувати відтворити тосканський цибульний суп у себе на кухні.

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста - 1 кг
  • борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • чебрець, гілочка - 1 шт.
  • олія оливкова - 4 ст. л.
  • овочевий бульйон - 1 л
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • хліб білий, скибочка - 4 шт.
  • пармезан тертий - 30 г

Спосіб приготування

  1. Очищену та подрібнену цибулю підсмажте на невеликому вогні.
  2. Додайте до цибулі просіяне борошно і відразу перемішайте, щоб не утворилися грудки.
  3. Додайте гілочку чебрецю і бульйон, який попередньо довели до кипіння. Спочатку влийте половину, а потім поступово додавайте решту.
  4. Варіть суп на маленькому вогні під кришкою близько 40 хвилин. Він має бути досить рідким, але консистенцію можна регулювати.
  5. Підсмажте скибочки хліба на сухій сковороді протягом 3 хвилин.
  6. Подавати суп потрібно із скибочкою хліба зверху, тертим пармезаном і краплею олії.

Раніше ми писали рецепт пісного борщу з грибами. Він стане ідеальною альтернативою версії з м'ясом.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин