Салат зі шпинатом та яблуками: рецепт легкої весняної страви за лічені хвилини
У ці теплі дні можете потішити свій організм легким весняним салатом

Салат зі шпинатом та яблуками/Фото: unsplash
Приготувати цю страву ви зможете буквально за декілька хвилин. Крім того, не знадобиться багато інгредієнтів. Дізнайтеся, як приготувати легкий і ніжний салат зі шпинатом та яблуками.
Інгредієнти
- шпинат - 340 г
- цукор - 100 г
- оцет яблучний - 1/2 склянки
- цибуля біла салатна - 1/2 шт.
- гірчиця зерниста - 1 ч. л.
- сіль - 1/2 ч. л.
- оливкова олія - 1/4 склянки
- яблука - 2 шт.
- волоські горіхи очищені - 1/4 склянки
Спосіб приготування
- У мисці змішайте цукор, оцет, дрібно нарізану або натерту цибулю, гірчицю, сіль, олію та нарізане яблуко.
- Перед подачею полийте шпинат заправкою та перемішайте. Посипте горіхами.
Раніше ми писали рецепт яєчного салату з маслом та цибулею. Для цього неймовірно смачного і водночас простого у приготуванні салату знадобиться всього три інгредієнти.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні