Так готують на Тернопільщині: рецепт борщу з вишнями
Кременецький червоний борщ – ідеальна страва для літа

Рецепт борщу з вишнями/Фото: pixabay
Андрій Левчук, директор Кременецького краєзнавчого музею, поділився рецептом і секретами приготування борщу з вишнями. Покрокову інструкцію опублікували на каналі "Наші Бесаги — їжа та рецепти".
Такий червоний борщ добре варити влітку, коли достигають вишні, а також дозрівають овочі на городі. Його особливість у тому, що все має бути свіже і молоде.
Інгредієнти
- вода - 5 л
- свинячі ребра - 500 г
- курка - 250 г
- корінь петрушки - 50 г
- цибуля зелена - 30 г
- картопля молода - 8 шт.
- молодий зелений горошок - 1 склянка
- буряк молодий - 10 шт.
- морква молода - 2 шт.
- капуста молода - 1 кг
- вишня - 1 склянка
- давровий лист - 2 шт.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- перець чорний, горошок - за смаком
- перець духмяний, горошок - 10 шт.
- смалець - 2 ст. л.
- борошно - 2 ст. л.
- сіль - за смаком
Спосіб приготування дивіться у відео.
Раніше ми писали справжній рецепт борщу по-київськи. З чуток, ченці з Києво-Печерської лаври для створення кулінарного шедевра використовували річкову рибу.
Джерело:
Наші Бесаги — їжа та рецепти
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні