ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Так готують на Тернопільщині: рецепт борщу з вишнями

Рецепти 10:30 - 24 червня 2023

Кременецький червоний борщ – ідеальна страва для літа

Так готують на Тернопільщині: рецепт борщу з вишнями

Рецепт борщу з вишнями/Фото: pixabay

Андрій Левчук, директор Кременецького краєзнавчого музею, поділився рецептом і секретами приготування борщу з вишнями. Покрокову інструкцію опублікували на каналі "Наші Бесаги — їжа та рецепти".

Такий червоний борщ добре варити влітку, коли достигають вишні, а також дозрівають овочі на городі. Його особливість у тому, що все має бути свіже і молоде.

Інгредієнти

  • вода - 5 л
  • свинячі ребра - 500 г
  • курка - 250 г
  • корінь петрушки - 50 г
  • цибуля зелена - 30 г
  • картопля молода - 8 шт.
  • молодий зелений горошок - 1 склянка
  • буряк молодий - 10 шт.
  • морква молода - 2 шт.
  • капуста молода - 1 кг
  • вишня - 1 склянка
  • давровий лист - 2 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • перець чорний, горошок - за смаком
  • перець духмяний, горошок - 10 шт.
  • смалець - 2 ст. л.
  • борошно - 2 ст. л.
  • сіль - за смаком

Спосіб приготування дивіться у відео.

Раніше ми писали справжній рецепт борщу по-київськи. З чуток, ченці з Києво-Печерської лаври для створення кулінарного шедевра використовували річкову рибу.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин