ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Шалено смачно: рецепт смажених кабачків із часником

Рецепти 11:37 - 26 червня 2023

Літня закуска сподобається абсолютно всім, тому краще готувати із запасом

Як приготувати смажені кабачки / Фото: timolina/Freepik

Як приготувати смажені кабачки / Фото: timolina/Freepik

Супермаркети та ринки вже починають тішити молодими кабачками, тож поспішайте скористатися можливістю використовувати їх у кулінарії. Сьогодні пропонуємо освоїти рецепт смажених кабачків із часником.

Деталі

Для приготування знадобиться трохи часу, але результат того вартий. На апетитний аромат злетяться всі домашні, щоб скуштувати цей шедевр, тож рекомендуємо готувати із запасом.

Інгредієнти

  • Кабачок - 3 шт;
  • Борошно пшеничне - 150 г;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Кріп;
  • Сіль, перець - за смаком.

Рецепт смажених кабачків із часником

  1. Наріжте кабачки на часточки завтовшки близько 1 сантиметра, посоліть їх і дайте постояти приблизно 20 хвилин. Зайву рідину після цього злийте.
  2. Змішайте в глибокій ємності борошно, сіль, мелений чорний перець та інші приправи за смаком. Можете покласти прованські трави.
  3. Добре прогрійте сковорідку і змастіть її олією.
  4. Усі скибочки добре вмочіть у змішане зі спеціями борошно і смажте з обох боків до золотистості.
  5. Для видалення зайвої олії бажано перекладати готові кабачки на паперовий рушник.
  6. Для заправки потрібно дрібно порубати кріп, а часник пропустити через прес і все змішати до однорідної консистенції в окремому посуді з майонезом. Приємного апетиту!

Раніше ми публікували рецепт простої закуски з сиром і помідорами. Створити подібний кулінарний шедевр можна всього за 5 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин