Неймовірне поєднання: молода капуста з м’ясом для ситної вечері
Чудова страва, що підійде для приготування влітку

Неймовірне поєднання: молода капуста з м’ясом для ситної вечері / Фото: кадр з відео Ольги Рябенко в Instagram
Молода капуста з м’ясом – це справжня магія на вашому столі! Соковите поєднання ніжної капусти та м’яса створює гармонію, яка зможе задовільнити навіть найвибагливіших гурманів. Простий у приготуванні, але неймовірно смачний, цей рецепт стане ідеальним варіантом для смачного обіду чи вечері. Хочете, щоб кожен прийом їжі приносив справжнє задоволення? Тоді не втрачайте часу і спробуйте приготувати цю страву!
Інгредієнти:
Для котлет:
- 700 г яловичого фаршу
- 1 цибуля
- сіль, перець додаємо за смаком
- 1 пучок свіжої петрушки
- 1/4 ч.л мускатного горіха
- 1,5 ч.л орегано
- 70 мл води
- 200 г твердого сиру
Для капусти:
- 1 шт середньої молодої капусти
- 150 мл олії з травами, перцем чилі, томатами з паприкою та сіллю
- 1 ч.л копченої паприки
- 1 ч.л солі
Для соусу:
- 250 г натурального йогурта
- 1 ст. л томатної пасти
- зелена цибуля
Як приготувати?
- Беремо капусту, нарізаємо її на стейки товщиною 1,5 см.
- Готуємо олію: змішуємо її з травами та змащуємо нею капусту .
- Всі інгредієнти для котлет змішуємо, залишаємо лише сир. Формуємо котлети та викладаємо на капусту.
- Змішуємо інгредієнти для соусу. Викладаємо на котлету.
- Натераємо сир та викладаємо зверху на соус.
- Нагріваємо духовку на 180°C, орієнтовно на 1 годину.
- Готово! Готова страва добре смакує зі сметаною. Смачного!
Читайте також: Тане в роті! Приготуйте справжнє італійське джелато за перевіреним рецептом
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!