Ситно, смачно та з доступних інгредієнтів: готуємо картопляний рулет з фаршем
Ідеальна вечеря за мінімум часу

Готуємо картопляний рулет з фаршем/Фото: nsn.net.ua
Картопляний рулет з фаршем — чудова ідея для вечері! Ситно, швидко, просто та дуже смачно. А головне, всі інгредієнти вже є у вашому холодильнику.
Інгредієнти:
- 3-4 великі картоплини (1 кг);
- 4 ст.л рослинної олії;
- 150 г + 100 г сиру;
- 350 г фаршу;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 2 ст.л томатного соусу (або 1 ст.л томатної пасти);
- зелень за смаком (у рецепті — кінза);
- сіль та спеції за смаком.
Приготування:
Картоплю очистить і наріжте максимально тонко на скибочки. Присоліть до смаку. На лист, вистелений пергаментним папером, розподіліть 150 г тертого сиру, а поверх нього — картопля.
Змастіть 2 ст.л рослинної олії та запікайте картоплю протягом 30 хвилин при 200 градусах.
Тим часом на 2 ст.л олії обсмажте цибулю з часником протягом 2-3 хвилин. Додайте фарш, перемішайте, продовжуйте обсмажувати.
Додайте томатний соус (або пасту), спеції та сіль за смаком. Тушкуйте до готовності фаршу. Наприкінці додайте рубану зелень.
Дістаньте картоплю, перевірте, чи приготувалася вона. Розподіліть по картоплі 50 г сиру та весь фарш.
Заверніть у рулет, паралельно знімаючи пергамент із картоплі.
Зверху присипте сиром, що залишився. Відправте в духовку на 5 хвилин, щоб розплавився сир. При подачі можна прикрасити рубаною зеленню. Це дуже ситно, смачно та просто!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!