Ви будете шоковані, наскільки смачно їсти яблука з цим кремовим діпом
Готується всього за 5 хвилин, а перетворює яблука у справжній шедевр

Ви будете шоковані, наскільки смачно їсти яблука з цим кремовим діпом/Фото: The Cookie Rookie
Усі люблять солодке. Але не усі люблять зайвий цукор й зайві калорії. Тому нижче ми поділимося рецептом десерту, який перетворює яблука в солодкий шедевр, але не змушує вас сумувати через те, що з'їли забагато. Цей кремовий карамельно-сирний діп дуже легко готується й одразу робіть дві порції, тому що він одразу зникає зі столу.
Інгредієнти
- 230 грамів знежиреного вершкового крем-сиру кімнатної температури
- 115 грамів прохолодних збитих вершків
- 450 грамів карамельного соусу без цукру
- 85 грамів шоколадних дропсів (краще з білого шоколаду, можете просто подрібнити білий шоколад), за бажанням
- Скибочки яблук для занурення
Спосіб приготування
- За допомогою ручного міксера змішайте крем-сир, збиті вершки і карамельний соус, поки добре не з’єднаються.
- Вмішайте шоколадні дропси.
- Ви можете їсти відразу або поставити в холодильник приблизно на годину, щоб дати трохи застигнути. Подавайте зі шматочками яблук, занурюючи їх у діп.
Читайте також: Яловичина в пиві: рецепт неповторного Гіннесс Пай.
Джерело:
The Cookierookie
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні